top of page
  • Yazarın fotoğrafıeKampüs

eKampüs Uzaktan Eğitim Platformumuz Felis ile Ödüllendirildi!


MediaCat tarafından düzenlenen Felis Ödülleri’nde eKampüs uzaktan eğitim platformumuzla herkes için kapsayıcı ve kaliteli eğitimin oluşturulmasına katkıda bulunan ve hayat boyu öğrenme olanaklarını destekleyen sosyal sorumluluk projelerinin yarıştığı "Kaliteli Eğitime Erişim" kategorisinde ödüle layık görüldük.


2009 yılında kurduğumuz, teknolojinin olanaklarından maksimum yararlanarak, ulaşılan kitlelerin sayısını artırmak hedefiyle 2018 yılında yenilediğimiz eKampüs, pandemi döneminde tüm Türkiye’yi kapsayan eğitim faaliyetlerimizin merkez üssü oldu.


Ücretsiz üye olunabilen platformumuzla, öğretmen ve eğitim sorumlularının mesleki ve kişisel gelişim programlarımıza 7/24, her cihazdan ve her yerden ulaşmasını sağlayarak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyoruz. Üstelik platformda eğitimcilerin yanı sıra tüm bireylerin faydalanabileceği "Herkes için Eğitimler" başlığında içeceklerimiz de mevcut.


Reklam ve pazarlama alanında Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olan Felis Ödülleri’nde ‘’Kaliteli Eğitime Erişim’’ gibi önemli bir kategoride ödüle layık görülmek gurur verici.


Coşkumuzu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyor; herkesin nitelikli eğitime eriştiği bir dünyanın inşası için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz.

754 görüntüleme
bottom of page