top of page
  • Yazarın fotoğrafıeKampüs

Akan Abdula “algoritmalar dünyasındaki çocukları” öğretmenlere ve ebeveynlere anlatıyor


Öğretmen Akademisi Vakfı’nın uzun yıllardır, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla işini tutkuyla yapan, üreten ve paylaşmayı seven farklı sektörlerden isimlerle düzenlediği “ÖRAV Sohbetleri”, 23 Aralık Çarşamba saat 17:00-18:30 arasında FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula’yı ağırlıyor.


Değişen dünyada algoritmaların tüketicilere, hoşlanacağı yapay bir gerçek yaratığını ve bu durumun bireyleri “Yankı Odaları”na hapsederek, gerçeklikten tamamıyla kopardığının altını çizen marka danışmanı ve dijital stratejist Akan Abdula, ÖRAV Sohbetleri’nde çocukların sosyal medya ile olan ilişkisine ve dijital okuryazarlığa odaklanacak. Abdula konuşmasında, sosyal medyada harcadıkları süre artıkça özgürlük alanı daralmaya başlayan çocukların; hayata tek yönlü bakmayan, doğru soruları sorabilen ve sorgulayan bireyler olarak yetişmesi için önerilerini paylaşacak.


Microsoft Teams üzerinden düzenlenecek etkinliğe katılım ücretsizdir ve herkese açıktır. Aşağıdaki formu doldurarak kayıt olabilirsiniz.


364 görüntüleme
bottom of page